Hronika

Epilog velike akcije MUP-a RS: Sedam uhapšenih, oduzeta droga

BANJALUKA – Policija je uhapsila sedam osoba na području Banjaluke i Doboja i oduzela više od pola kilograma droge.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su V.Ž. i A.N. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droge i u toku je kriminalistička obrada nad ovim osobama.

Loading...

Iz ove PU navode da je kod V.Ž. pronađeno i oduzeto 582,66 grama marihuane, te da je izvršen pretres na dvije lokacije na području Banjaluke koje koriste osumnjičena lica.

“Tom prilikom pronađeno je 20,26 grama marihuane, određena količina novca, 25 kapsula ekstazija, kao i drugi predmeti koji potiči iz krivičnog djela”, navode iz policije i dodaju da su u okviru ovih aktivnosti uhapšeni i M.S. i N.L.

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Doboj, na području Doboja uhapsili su N.V, M.V. i S.M. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droga.

Izvršen je pretres na tri lokacije na području Doboja koje koriste osumnjičena lica, a pronađena je i određena količina droge, digitalna vaga, izvjesna količina novca, te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

Rad na ovom predmetu je u toku.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!