Hronika

Napadač na policajca ispred srpske ambasade prevezen na psihijatriju

SARAJEVO – Muškarac D.L. (52), koji je nožem napao policijskog službenika ispred Ambasade Srbije u Sarajevu, uhapšen je i prevezen u Kliniku za psihijatriju “Jagomir” gdje je zadržana na liječenju, saopšteno je danas iz MUP-a Kantona Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je juče u 16.20 časova policija obaviještena da je na Obali Maka Dizdara u sarajevskoj opštini Centar napadnut policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Loading...

“Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici su zatekli osobu koja je nožem pokušala napasti policajce. Utvrđeno je da je to D.L, a pošto je riječ o nasilnoj osobi, ona je vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prevezena na Kliniku za psihijatriju ‘Jagomir’ gdje je zadržana na liječenju”, navode u policiji.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo koji je naložio da policijski službenici Direkcije budu saslušani u svojstvu svjedoka o okolnostima krivičnog djela napad na službenu osobu u vršenju poslova bezbjednosti. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!