Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Nova dječija igrališta na Laušu i Adi

22.01.2020.22.01.2020.Nova dječija igrališta na Laušu i Adi

Novo dječije igralište na Laušu uskoro će biti na raspolaganju mališanima ovog naselja, nakon što je ovih dana počela montaža rekvizita.

-Igralište se gradi u Karađorđevoj broj 69, u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana „Sirano“ i drugo je igralište na Laušu koje će biti sagrađeno u okviru zajedničkog projekta Grada i Razvojnog programa UN-a (UNDP) – ističu u Odjeljenju za opštu upravu.

Istovremeno, u narednim danima započeće radovi na gradnji igrališta u naselju Ada, na lokaciji kod sportskog igrališta, u blizini tzv. boračkih zgrada.

Ovo igralište se gradi u zajedničkoj akciji Grada, mještana i firme „Market AS“.

Grad će finansirati građevinske radove, odnosno urediti lokaciju za tu namjenu. Preduzeće “Građenje Đurić” izabrano je na tenderu za izvođača radova i uskoro bi trebali početi sa radovima.

Sami mještani su uz pomoć donatora – firme „Market AS“ obezbijedili rekvizite, koji će biti postavljeni na ovom igralištu.

U posljednje tri godine na području Banja Luke izgrađena su 24 nova dječija igrališta, uglavnom u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button