Banjaluka

Počela obnova društvenog doma u Piskavici

23.01.2020.23.01.2020.Počela obnova društvenog doma u Piskavici

U okviru obnove društvenih domova na gradskom i prigradskom području, danas je u Piskavici počela obnova doma, koji bi, za tri mjeseca, trebalo da bude u potpuno novom ruhu.

Loading...

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je prisustvovao početku obnove, naglasio je da je program obnove i izgradnje društvenih domova započet 2017. godine, sa ciljem da dobijemo mjesta za okupljanje građana sa mnogo boljim uslovima.

  • Ovdje u Piskavici će se raditi na obnovi krova, krovišta, te zamjeni crijepa i spoljašnje stolarije. Vrijednost radova je oko 80.000 KM. Sljedeći dom koji ćemo obnoviti biće onaj u Zalužanima, u toku su radovi na Petrićevcu i Laušu, a nakon toga slijedi Saračica. Takođe, radimo projekat novog doma u Gornjoj Piskavici i doma na Krčmaricama – rekao je Radojičić.

Sekretar Kulturno-umjetničkog društva „Piskavica“ Mirko Arambašić, očekuje da će već na proljeće imati mnogo bolje uslove za rad.

  • Nadam da će rokovi biti ispoštovani i da ćemo već od proljeća na raspolaganju imati mnogo bolje uslove za rad našeg društva – zaključio je Arambašić.

Izvođač radova je preduzeće „Međugorje“, a rok za završetak radova je 90 dana.

 

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!