Društvo

Ukradeno 67 pasa iz azila u Prijedoru

PRIJEDOR – Tri lica iz Prijedora, osumnjičena su da su u noći sa 19. na 20. jun, u mjestu Kalajevo, opština Prijedor, ukrali 67 pasa iz azila.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, izvršili su kriminalističku obradu lica I.R. (34), S.D. (42) i D.K. (33) svi iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Teška krađa“.

Loading...

U saopštenju PU Prijedor, stoji da su se psi nalazili u obezbjeđenim metalnim boksovima, a komunalnom preduzeću iz Prijedora pričinjena je materijalna šteta u iznosu oko 1.450 KM.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost su preduzete potrebne mjere i radnje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica I.R. S.D. i D.K. biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Teška krađa“.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!