BanjalukaDruštvoKulturaMagazin

Rokaj u novu školsku godinu!

Mini koncertom banjalučkih klinaca u subotu, 29. avgusta, obilježiće se početak nove školske godine!

Banjalučki entuzijasti i dugogodišnji promoteri urbane kulture u gradu na Vrbasu, TV i Radio voditelj Danijel Dakić i gitarista i muzički autor Dragan Moconja, organizovaće u subotu, 29. avgusta 2020. godine u Banjaluci događaj pod nazivom “Rokaj u novu školsku godinu” , kojim će na jedinstven način biti obilježen početak školske 2020./2021. godine, koja će se, zbog pandemije Korona virusa, odvijati pod znatno drugačijim uslovima od dosadašnjih, a sa ciljem da se ukaže na potrebu aktivnog učestvovanja cijele zajednice u pomoći mališanima da se što kvalitetnije uhvate u koštac sa brojnim školskim obavezama koje ih očekuju u predstojećem periodu.

Danijel Dakić

Naime, mini koncertom mališana muzičke škole MMS u srcu Banjaluke u kojem će učestvovati najmlađi polaznici, koji će izvesti čuvenu pjesmu grupe Guns N Roses – Knocking On Heavens Door, a kojom se na simboličan način želi ukazati da je, bez obzira na okolnosti, “od kolijevke do groba najljepše đačko doba” i da ne postoji ništa značajnije i ljepše za đake, nastavnike i roditelje od početka nove školske godine! Događaj je zakazan za 10 časova i 30 minuta, a održaće se na platou u popularnom banjalučkom parkiću u bašti Rock Simphony.

Loading...
Dragan Moconja

Podršku ovom događaju dale su brojne medijske kuće. Ističemo posebnu zahvalanost za fotografije i pomoć u organizaciji banjalučkom fotografu Vedranu Ševčuku Alfu i za podršku drugim mnogobrojnim banjalučanima, koji, zbog poštovanja propisanih mjera nadležnih, koje podrazumijevaju javna okupljanja sa manje od 50 osoba, neće ovom događaju prisustvovati, a organizatori podvlače da će svi učesnici nositi maske i biti na odgovarajućoj distanci.

 

Zajedno do odličnog uspjeha, Rokajmo u novu školsku godinu!

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!