Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Region

Abazović: Nova vlada biće sve što DPS nije bio

Lider jedne od tri pobjedničke koalicije u Crnoj Gori “Crno na bijelo”, Dritan Abazović, rekao je danas da je razgovarano o personalnim rješenjima u novoj vladi, u kojoj će, kako je kazao, biti mjesta i za one koji trenutno ne žive u Crnoj Gori.

“Mislim da ćete biti iznenađeni. Ova vlada treba da bude sve što DPS nije bio”, kazao je Abazović na konferenciji za novinare, na kojoj je potpisan sporazum sa osnovnim principima nove vlasti.

“Idemo brže nego što smo sami zamslili, a ako se po jutru dan poznaje, biće velika otvorenost vlade prema svim kojima mogu da daju doprinos”, rekao je Abazović.

Ističe da je do sad najveći problem bio jer neki ljudi iz Crne Gore nisu željeli da se petljaju sa vladom koja je povezna sa kriminalom i korupcijom.

Zato će, navodi, poštovati volju građana na izborima, a to je pobjeda tri opozicione koalicije.

Poručio je da oni koji su, kazao je, kupovali glasove, gradili na divlje i uvećavali imovinu, neće biti zaštićeni i ne bi trebalo, dodao je, ni da pokušavaju da tim nekim sitnim trgovinama pokušaju sebe da zaštite od onog što su radili sa DPS-om.

Abazović je novinarima rekao da nisu ni svjesni da je na ovim izborima pobijeđena “mafijaška hobotnica”.

Na insistiranje sarajevskih medija da će formirati vladu sa onima, kako je rečeno, koji negiraju genocid u Srebrenici, Abazović je ponovio da su tri koalicije pobijedile upravo, kako je kazao, “ljude koji su počinili genocid u Srebrenici”.

“Milo Đukanović je bio premer u tom trenutku. Nikad nisam čuo da je rekao da treba da podnese ostavku zbog onog što se dešavalo u Bosni i Hercegovini”, kazao je Abazović.

Komentarišući nedavne incidente u Pljevima, Abazović je rekao da je u svemu tome prepoznao “ruku crnogorske policije” i da uvredljive natpise nisu ostavili ni Srbi, ni Crnogorci, ni Bošnjaci, ni Albanci.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button