Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

BanjalukaDruštvo

Obavještenje o izlaganju na javni uvid nacrta regulacionih planova za uređenje obala Vrbasa i „Starčevica 2“

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost o izlaganju na javni uvid dva nacrta regulacionih planova, i to:

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA ZA UREĐENJE OBALA VRBASA
Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor oivičen lijevom obalom rijeke Vrbas sa južne strane i Bulevarom vojvode Petra Bojovića sa zapadne strane, a odnosi se na k.č.broj 1908/3, 1909, 1908/1 K.O. Banja Luka 6 (n.p.), u ukupnoj površini od 1,32 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banja Luka, Ul. Ada br. 24 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Borik 1, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 13. februara do 13. marta 20204. godine.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR IZMEĐU ULICA: SRPSKIH USTANIKA, STEVANA BULAJIĆA I POTOKA JULARAC U BANJALUCI (RADNI NAZIV: „STARČEVICA 2“)
Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor uz Tuzlansku ulicu, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č. broj 32/3, 32/2, 32/6, 32/7, 32/8, 32/9 i 32/10 K.O. Rebrovac 1 (n.p.), u ukupnoj površini od 0,41 hekatar i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banja Luka, Ul. Ada br. 24 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka, kao i prostorijama Mjesne zajednice Starčevica, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 21. februara do 21. marta 20204. godine.

Nacrti oba plana biće objavljen i na: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrta, upisom u sveske koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button