Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Svijet

Kevin Costner pomaže u akciji za pomoć nakon uragana Milton i Helene: ‘Sezone tame’

Prihod od pjesme ide za pomoć žrtvama uragana Helene i Milton

Kevin Costner i bend Modern West pomažu žrtvama uragana

Glumac iz serije “Yellowstone”, Kevin Costner, zajedno sa svojim bendom Modern West, objavio je prvu pjesmu nakon više od četiri godine kako bi podržao žrtve uragana Helene i Miltona kroz muziku.

“Prolazio sam kroz sezone tame u kojima sam se držao stihova pjesama koje su mi stvarno pomogle da izdržim. Nadam se da će ‘Find Your Way’ pružiti tu vrstu utočišta svakome ko se bori i gubi nadu”, napisao je Costner na Instagramu.

Kevin Costner (69) podijelio je da će sav prihod od njegove pjesme biti doniran fondu za pomoć u slučaju katastrofe Hope Force International, “koji su na terenu i aktivno pomažu u područjima pogođenim ovim uraganima”.

“Prolazio sam kroz sezone tame u kojima sam se držao stihova pjesama koje su mi stvarno pomogle da izdržim. Nadam se da će ‘Find Your Way’ pružiti utočište svakome ko se bori i gubi nadu.” — Kevin Costner

“Nadam se da će vam pjesma nešto značiti i da ćete razmisliti o njenoj kupovini kako bi se pomoglo žrtvama ovih strašnih oluja”, zaključio je Costner svoj post na društvenim mrežama.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button