Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Čisti kokain pokušali prodati inspektorima

Baš u momentima dok je jedan od osumnjičenih u nedjelju u Banjaluci trebalo da okonča planiranu primopredaju čistog kokaina, uhapsili su ga inspektori prerušeni u kupce, i tako udarili pečat na akciju “Ekspert”, koja traje već nekoliko mjeseci.

Saznaju to “Nezavisne” nezvanično, a kako nam je potvrđeno, u toj akciji uhapšeni su Banjalučani Mirče Kerkez (33) i Srđan Velimirović (22), te Laktašani Nikola Gajić (22) i Žarko Belenzada (40).

Prema nezvaničnim informacijama, pali su u sačekuši koju su im pripremili inspektori.

Izvori su juče ispričali da je primopredaja dogovorena na periferiji Banjaluke, gdje je kokain na dogovoreno mjesto vozilom dovezao Kerkez, a kada je uzeo pare za drogu, inspektori u civilu su ga uhapsili, a zatim su uhvatili i preostale.

U sklopu ove akcije pretreseno je prekjuče osam lokacija na širem području Banjaluke, te je zaplijenjeno 1.217 grama kokaina, te 102 grama marihuane.

“Pronađene su i  precizne vage za vaganje droge i ostali dokazi”, rekao je sagovornik “Nezavisnih”. Dakle, kako nezvanično saznajemo, kod Kerkeza je pronađen kokain, a kod Gajića marihuana.

Protiv četvorice uhapšenih izvještaj je juče podnesen Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, koje do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” nije odlučilo da li će zatražiti da oni budu smješteni iza brave.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button