BanjalukaPolitika

Pravda za Davida: demant izjave Filipa Ćuluma

Članovi grupe Pravda za Davida su nam poslali demant izjave Filipa Ćuluma, koji prenosimo u cjelosti.

Prema saznanjima članova grupe Pravda za Davida a obzirom na današnje saopštenje Filipa Ćuluma u Nezavisnim novinama, Filip Ćulum nije osoba bez policijskog dosijea.

 

Loading...
Prije cca 2 mjeseca je učestvovao u tuči u kojoj je najmanje jedno lice zadobilo teže tjelesne povrede. Takođe, prošle godine je ista osoba imala fizički obračun i sa pokojnim Davidom Dragičevićem.

 

Velo sumnje koju njegova izjava baca na njegovog rođaka Nikolu Ćuluma očigledno ima namjeru da prikrije istinu koja se dogodila te noći.

 

Prema posljednjim snimcima koji su se pojavili u javnosti i na kojima se jasno može vidjeti da je David Dragičević u centru grada bio u periodu od 2:20 do najmanje 2:34, dok dotični Filip Ćulum alibi za to veče ima samo do 2:00 do kada je bio na radnom mjestu.

 

Ukoliko je zaista siguran u svoju nevinost u ovom slučaju postavlja se pitanje zašto, kao i njegov rođak Nikola Ćulum, koji je sa roditeljima bio u kući Davora Dragičevića i sljedećeg dana se pojavio na trgu i pred okupljenim građanima izjavio da nije kriv.

 

Filip Ćulum navodi da je slao poruke ocu pokojnog Davida očekujući od njega da ga on pozove na razgovor.
Obzirom da sam izjavljuje u pismima upućenim na adrese najviših institucija Republike Srpske da mu je život ugrožen, smatramo da je svu tu agoniju davno mogao prekinuti iskrenim i istinitim iskazom roditeljima pokojnog Davida ali i policiji.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!