Banjaluka

Pogledajte dramatičan video iz banjalučkog puba Life, za vrijeme još jedne “posjete” inspekcije: Ne mogu ovo više da trpim..

Dramatičan video dijeli se po društvenim mrežama, a pokazuje stanje u banjalučkom pabu Life, u koji je i danas došla inspekcija.
Inače ovaj pub javno je pružio podršku “Pravdi za Davida”

“Da li znate da nam je radna inspekcija došla četiri puta U ROKU OD SAMO MJESEC DANA i da smo pri tome dobili dva puta kaznu od 2000KM i jednom od 4000KM? (Ukupno 8000KM). Pod obrazloženjem da moraju da nam napišu kaznu jer će inače ostati bez posla! Radni inspektor nam je uručio kaznu 20. aprila, i ISTU NOĆ je ponovo došao sa racijom, dva puta u samo jednom danu, da li je to normalno????

Da li znate kroz koji stres smo prolazili i da je vlasnica zbog toga dva puta završila u bolnici? Bezbroj inspekcija, dva puta racija, četiri puta komunalna policija, i to kod nas koji radimo ČASNO I POŠTENO??

Kada im SAMO JEDAN DAN posvetite znate li koliko je to dana? Ne mogu mnogi da podnesu takav pritisak i stres, i pod raznim pritiskom su mnogi dali otkaz! Neka nas odmah zatvore ZAUVIJEK ako je ikad iko došao u naš lokal a da nije dobio fiskalni račun!

Želimo ODGOVOR!! ZAŠTO I KOME SMETAMO? Zašto ćutite? Ne tolerišemo krađu, nasilje, nepravdu, ubistva, kriminalne radnje i NE ZANIMA NAS POLITIKA. Želimo samo PRAVDU i da nas PUSTITE NA MIRU DA ŽIVIMO NORMALNO, DA RADIMO i pošteno zaradimo svoj hljeb!” napisali su oni u jednom od svojih statusa na Facebooku.

Video možete pogledati ovdje

(BUKA.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!