Banjaluka

“TVOJ TATA SVE ZNA” Trideset dana okupljanja u Banjaluci: Davida ste ubili jednom, drugi put nećete!

Ako izuzmemo subotnji skup, večerašnje okupljanje “Pravda za Davida” bilo je jedno od većih.

Naime, više stotina Banjalučana danas je izašlo na Trg Krajine kako si zatražili pravdu i istinu o tome šta se dogodilo Davidu Dragičeviću.

Loading...

Prošlo je mjesec dana od prvog okupljanja u Banjaluci.

“Danas je tačno mjesec dana kako smo se okupili na ovom mjestu. Šefe sve nas je manje, nije gospodo, nas je sve više i više. Hvala vam svima što meni i Davidu dajete snagu i moć i istrajaćemo do kraja. Mirno i dostojanstveno za pravdu i istinu za Davida” – rekao je Davidov otac Davor.

On sez ahvalio svim medijskim kućama koji su pratili ovaj skup, a posebna zahvalnost je otišla RTL televiziji iz Hrvatske.

Ova televizijska kuća pravi veći prilog o slučaju smrti Davida Dragičevića.

“Danas nećemo nikoga prozivati. Pritisci na nas su sve veći i veći. neću zamjeriti nikome ako odustane. Grupa Pravda za Davida ide do kraja. Naši putevi su sve bliže istini i pravdi i gospodo stići ćemo prije vas, a vi onda vidite šta ćete” poručio je on.

“Uskratili ste priče, suze, smijeh, uskratili ste jedan život, gospodo. Ubili ste Davida jednom, ali drugi put nećete!” – istaknuo je Davor Dragičević večeras u Banjaluci.

Nakon njegovog govora pušteni su isječci sa pres konferencije načelnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet, koju je pratila pjesma “Sve je laž”.

Na govor ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača uslijedila je žestoka reakcija praćena zvižducima prisutnih Banjalučana.

Više puta u toku večeri puštena je pjesma Davida Dragičevića “Klinac u getu”.

(buka.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!