Banjaluka

Aplikacija „GRAĐANSKA PATROLA“ već zaživjela kod Banjalučana: Slikaju sve što im smeta

Aplikaciju “Građanska patrola” je za nekoliko dana instaliralo više od 1.000 ljudi, a Gradskoj upravi već je pristiglo oko 250 prijava o problemima u gradu.

Gradska uprava uveliko radi na svojoj modernizaciji, te je građanima omogućila da, bez poziva, odlazaka na šaltere ili sličnog gubljenja vremena mogu prijaviti problem koji vide u gradu.

Loading...

Građani prevrnut kontejner, slomljen znak ili pogrešno parkiran automobil sada mogu da prijave sa nekoliko klikova i to potpuno anonimno. Sve što je potrebno jeste uslikati problem i fotografiju poslati putem ove aplikacije.

– Građani nam šalju probleme iz komunalne oblasti za šta je aplikacija primarno namjenjena. Od početka rada do danas zaprimljeno 250 prijava građana i to uglavno za nepropisno odlaganje otpada i parkiranje, oštećenje saobraćajnica, znakova i slično – rekao je portparol Gradske uprave Milenko Šajić.

(srpskainfo.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!