BanjalukaPrivreda

Na prodaju: Proizvodna hala u Poslovnoj zoni

Grad Banja Luka ponudio je na prodaju proizvodnu halu sa pripadajućim zemljištem i elektro-mašinskom opremom u Poslovnoj zoni „Ramići“. Površina objekta je 30.413 m2, a ukupna površina građevinske parcele je 50.877 m2.

Oglas za prodaju ovih nepokretnosti u svojini Grada Banja Luka putem licitacije objavljen je danas, a početna prodajna cijena (objekta i zemljišta) je 6.965.983 KM.

Loading...

Licitacija će biti održana 29. maja, u zgradi Gradske uprave, sa početkom u 12 časova, a učestvovati mogu domaći i strani privredni subjekti (po principu reciprociteta) – koji obavljaju proizvodnu djelatnost (pretežno čista industrija), djelatnost u vezi sa novim tehnologijama, razvojno-istraživačkom djelatnošću i uslužnom djelatnošću, odnosno djelatnostima predviđenim Regulacionim planom „Poslovne zone Ramići“.

Komisija će, prije održavanja licitacije pregledati sve dospjele prijave i zapisnički konstatovati koja lica ispunjavaju uslove za učešće na licitaciji. Lica koja ne ispune tražene uslove, čija prijava, odnosno uplata kaucije – nije pristigla u predviđenom roku, ili ne sadrži obavezne priloge, neće moći učestvovati na licitaciji.

Svi zainteresovani ponuđači – sa pravom učešća, dužni su da dostave urednu prijavu za licitaciju, neposredno do 25. maja, do 13 časova, na protokol Gradske uprave grada Banja Luka, kancelarija broj 14, sa naznakom PRIJAVA ZA LICITACIJU – POSLOVNA ZONA „RAMIĆI-BANJA LUKA“ – ZA KOMISIJU.

Zainteresovani ponuđači mogu i razgledati nepokretnost koja je predmet licitacije, zemljišno-knjižnu i katastarsku dokumentaciju, tehničku dokumentaciju, te procjenu nepokretnosti – izvršenu od strane pravnog lica ovlaštenog za poslove vještačenja, svakog radnog dana, na lokaciji Poslovne zone „Ramići-Banja Luka“, u vremenu od 11 do 15 časova.

Detaljnije informacije se mogu dobiti u Poslovnoj zoni „Ramići-Banja Luka“, na broj telefona: 051/ 220-280.

Poziv za prodaju pokretne imovine

Danas je raspisan i javni poziv za prodaju pokretne imovine: rezervnih dijelova, uređaja i opreme u Poslovnoj zoni „Ramići-Banja Luka“, pribavljanjem pisanih ponuda.

Spisak pokretne imovine sa cijenama po stavkama dostupan je u kancelariji Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje ul. Kralja Alfonsa XIII br. 1 i na portirnici Poslovne zone „Ramići – Banja Luka“, a može se pogledati i na ovoj internet stranici.

Rok za dostavljanje ponuda je 25. maj.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!