Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

“SAMO JEDAN NAPAD NA MENE ILI NEKOG IZ GRUPE I SVE ĆE BITI OBJAVLJENO” Mnogobrojni građani i večeras na Trgu Krajine pružili podršku Davoru Dragičeviću u BORBI ZA PRAVDU

Jataci, saučesnici, ubice ja vama nikada neću oprostiti ubistvo Davida Dragičevića, kao ni grupa “Pravda za Davida” i svi ljudi, poručio je ponovo Davor Dragičević sa Trga Krajine u Banjaluci.

– Sve smo zadokumentovali, samo jedan napad na mene ili nekog iz grupe sve će biti objavljeno. Rekao je da je David bio živ i 23. marta. Odbor za bezbjednost NSRS će poduzeti neke radnje protiv određenih osoba. Samo moramo biti strpljivi. Nek se jataci i ubice izjasne o slučaju brutalnog ubistva Davida. Ovo je Davidov trg, ovo je Banjaluka i Republika Srpska i mi smo njeni građani – poručio je Dragičević.

Večeras je na trgu bila Sara Rajak, djevojka koja je sa Davidom otpjevala pjesmu “Klinac u getu”, a koja je večeras na banjalučkom trgu refren otpjevala uživo.

Pročitana su i anonimna pisma podrške.

Odgovorno ste tvrdili da je David, narkoman i samoubica, otkud sad da za njega zna cijeli svijet. Vi ste ga ubili 26. marta na konferenciji. Mislili ste da je dijete konobara, da će ga otac oplakati i ode raditi, e pa neće biti tako – rečeno je.

Između ostalog procitali su poruku koju su poslali Rajku Vasiću u kojem su između ostalog rekli da se bore za pravdu istinu, a ne kao on, za druge stvari.

– Prvo ubistvo Davida je bilo montirana konferencija, u toku je drugi pokušaj ubistva. Izađite sa mojom istinom iako je brutalna – poručio je Dragičević.

(srpskainfo.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button