Sport

Članovi Nanbudo centra ispraćeni u Pariz na evropsko prvenstvo

Članovi Nanbudo centra Banjaluka otišli su na evropsko prvenstvo u ovom sportu da predstavljaju svoj grad, ali i cijelu državu.

Načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac ispratio je članove ovog centra na prvenstvo, koje će biti održano u Parizu od sutra od 21. maja za juniore i seniore.

Loading...

Ispraćajući ovu osamnaestočlanu ekspediciju, Banjac im je poželio sportsku i svaku drugu sreću i istakao da vjeruje u ostvarivanje dobrog plasmana u svim kategorijma i da će ponoviti rezultat sa svjetskog prvenstva, koje je održano u Španiji 2016. godine, kada su se vratili kući sa tri medalje.

-Ovo takmičenje je od izuzetne važnosti jer omogućava našim sportistima postizanje što boljih rezultata, tako da su višemjesečne pripreme bile isključivo usmjerene ka evropskom prvenstvu i ostvarenju što boljeg plasmana – istakao je Saša Purnjaga, direktor Nanbudo centra Banjaluka.

(srpskainfo.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!