Magazin

Studirajte u Americi

Centar za savjetovanje o obrazovanju u SAD-u u Banjaluci, u saradnji sa banjalučkim Univerzitetom, u utorak 22. maja na Medicinskom fakultetu, organizuje predavanje o studiranju u Americi.

Na predavanju koje je zakazano u 18 časova u amfiteatru Medicinskog fakulteta, govoriće predstavnik Ambasade SAD Sonja Pržulj, savjetnik za program Education USA, koja koordiniše Američki kutak u Banjaluci.

Loading...

– Ovo je odlično predavanje za sve studente prvog i drugog ciklusa, univerzitetske profesore i ostali univerzitetski nastavni kadar, kao i bivše američke stipendiste, poručili su sa Univerziteta u Banjaluci.

Neke od tema o kojima će biti riječi su predstavljanje programa akademske razmjene, koje finansira Vlada SAD-a, kao i individualnih programa studiranja na fakultetima u Americi, procesu upisa, finansijskoj pomoći, stipendijama, apliciranju za američku studentsku vizu i kulturološkim pripemama za odlazak na studij u SAD.

Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!