Banjaluka

Mališani uz Zmaja obilaze Banjaluku

Mališani iz pet banjalučkih vrtića cijele ove sedmice obilaziće svoj grad, u sklopu turističkih tura koje su za njih organizovale Turističke organizacije Republike Srpske i Grada.

Mališani će obići i upoznati se sa centrom grada, Dječijim pozorištem Republike Srpske, Humanitarnim udruženjem žena „Duga, te tvrđavom Kastel.

Loading...

Djecu kroz ovo zanimljivo putovanje vodi “zmaj”, a prva stanica bila im je spomenik Banu Milosavljeviću. Osim mališana, oduševljeni su bili i sugrađani koji su u gradu sreli ovu veselu družinu.

Predškolci su dobili majice sa logom „Mala Banjaluka“, kačkete i pasoše u koji će na svakoj lokaciji koju posjete dobiti pečat.

Projektom “Mala Banjaluka” djeci je omogućeno da se kao mali turisti prošetaju na nekoliko atraktivnih lokacija, i da se na zanimljiv i interaktivan način upoznaju sa istorijom i tradicijom grada u kojem žive, i nauče po čemu je Banjaluka poznata.

(srpskainfo.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!