Banjaluka

Usvojen rebalans budžeta grada Banjaluke od 146,2 miliona KM

Skupština grada Banjaluke usvojila je juče rebalans budžeta u iznosu od 146,2 miliona, koji je za 12,1 milion veći u odnosu na ranije planirani budžet za ovu godinu.

Odbornici su na jučerašnjoj sjednici usvojili i plan kapitalnih investicija za period od 2018. do 2020. godine, koji podrazumijeva više od 90 projekata, a čija je ukupna vrijednost oko 160 miliona KM, od čega je za ovu godinu predviđeno 32.923.800 KM.

Za sljedeću godinu sredstva predviđena za ulaganje iznose 66.133.259 KM, dok je za 2020. godini planirano 60.521.200 KM.

Skupština grada danas je radila do poslijepodnevnih časova, kada je, tokom rasprave o Prijedlogu izmjena i dopuna Programa zajedničke komunalne potrošnje Odjeljenja za komunalne poslove za ovu godinu, došlo do tehničkih problema na sistemu za glasanje, te je zasjedanje tada prekinuto.

Odbornici su ručno glasali o devet tačaka dnevnog reda o kojima je vođena rasprava, što poslovnik dozvoljava u ovakvim situacijama, te su sve usvojene.

U nastavku sjednice, koja je zakazana za sutra u 9.00 časova, odbornici će raspravljati i o Prijedlogu odluke o donošenju Regulacionog plana “Centar Aleja”, te Prijedlogu odluke o donošenju Regulacionog plana za saobraćajni čvor na ukrštanju Karađorđeve ulice i Ulice dr Jovana Raškovića.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!