Banjaluka

Dragi naš Davide dušo naša, sine velikog lava Davora i lavice Suzane (FOTO)

Danas su se građani po devedesetprvi put okupili u centru Banjaluke, u želji za istinom i pravdom.

Iako je otac Davor danas odsutan zbog velikog skupa koji je održan danas u Minhenu, na trgu i dalje okupljni građani traže samo jedno.

Loading...

-Dragi naš Davide dušo naša, sine velikog lava Davora i lavice Suzane

24.6.2018. nedjelja, od institucija i dalje ništa.
Nismo ni očekivali da će biti nešto za vikend, kada oni ni radnim danima ništa ne rade.

Danas nam je tužan dan, dan kada je prije tri mjeseca osvanula ta užasna vijest da je David pronadjen, a prije toga bačen u kanalizaciju sa namjerom da se tijelo nikada ne nađe. Na njihovu veliku žalost tijelo je pronadjeno, kada je došla nesrećna konferencija, na kojoj se pokazalo ko su oni i šta su oni i kolika je njihova bahatosat.
Na toj konferenciji smo svi vidjeli činjenice i jasno nam je zašto svi stojimo ovdje, tražimo istinu i pravdu da bi bilo bolje nama i našoj djeci.

Mnogo puta sam čuo izraz saučešća ovdje na trgu, mnogi kažu znam ja kako je tebi Davore, hvala Bogu dragi moji sugradjani pa ne znate.

Zato i dolazimo ovdje, devedeset prvi dan smo ovdje, želimo da niko nikada ne sazna kako je Davoru, kako je istinski njemu i kakve on osjećaje nosi u sebi.
To je jedan veliki čovjek, iznad nas svih, isto kao što je David dao život za sve nas za našu djecu kao što bi to Mak Dizdar rekao:

Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo.

Ne dozvolimo da se to zlo ikada ponovi. Može se desiti svima, zato idemo do kraja, ići ćemo dok ne saznamo istinu i dok pravda ne izadje na vidjelo. – danas je poručeno sa Davidovog Trga.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!