Društvo

Prikupljen novac za liječenje Vlade Borkovića

Za liječenje Vlade Borkovića iz Gradiške, koji boluje od tumora limfnih žlijezda ili “Hočkinovog limfoma”, prikupljeno je dovoljno sredstava, zbog čega OO Crvenog krsta obustavlja akcija prikupljanja novca. U akciji koja je trajala nešto više od mjesec dana prikupljeno je 92 682KM.

U OO Crvenog krsta su naveli da je 29 457 KM prikupljeno posredstvom M:telovog humanitarnog broja 1413, a 63 225 KM uplatili su građani i preduzeća na žiro-račune Vlade Borkovića.

Vlado Borković do sada je primio dvije terapije. Po preporuci ljekara potrebno je da primi još osam, a jedna terapijska doza košta oko 7 000 KM. Prikupljeni novac mu pomaže da nastavi sa liječenjem.

“Ja sam prije sedam dana primio drugu dozu terapije, već osjećam rezultate pozitivne. Apetit mi je bolji i mislim da ide na bolje. Što se tiče ostalih terapija sve bi trebao primiti do Nove godine”, rekao je Vlado Borković.

Predstavnici OO Crvenog krsta Gradiška ovim putem zahvalili su se svima koji su na bilo koji način dali dopinos da se prikupe sredstava koja su veoma značajna.

Vlado Borković živi kao podstanar sa majkom i sestrom, koja je jedina u porodici zaposlena, dok on prima malu invalidninu.

Iako su na Vladinom primjeru ljudi pokazali svoju humanost i potreban novac je prikupljen, ova humanitarna akcija bice uspješna nakon što ovaj dvadesetšestogodišnji mladi čovjek potpuno ozdravi.

Izvor
micromreza
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!