Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

ĆUTANJE JE ZLATO! JEZIK ZA ZUBE! Ove 4 stvari se ne pričaju, NIKAD I NIKOM!

Lijepo je da imate planove, da ste ushićeni i želite da svoju sreću sa svima podjelite, ali stari mudraci savjetuju da takve stvari, kao što su vaši planovi za budućnost ne treba nikome govoriti pa čak ni najbližima…

Prva stavka

O planovima za budućnost treba da se ćuti dok ne postanu istina. Dosta naših ideja imaju slaba mesta po kojima im se može nanijeti udarac i tako se mogu lako razrušiti. Zato čvrsto radite na njihovom ostvarenju i budite strpljivi dok se sve ne ostvari onako kako ste zamišljali. Strpljenje je jedna jako vredna osobina i čini se da je sve rijeđa u našem okruženju.

Druga stavka

Ne pričajte okolo i svima o svom dobročinstvu. Ako ste učinili neku dobru stvar nemojte ići okolo i svima govoriti kako ste vi bili dobri. Ne valja biti previše ponosan i hvalisav što je jedan od većih grehova i zato pazite šta i kako pričate.

Treća stavka

Ono o čemu takođe ne biste trebali pričati jesu vaši porodični problemi i uopšte o vašim ličnim problemima. Zapamtite – što manje govorite o svojim problemima u porodici, time će ona postati jača i stabilnija!

Četvrta stavka

Ako i čujete neki trač ili ogovaranja ili ste pak svakodnevno u takvom okruženju koje voli da širi i razglaba o tračevima, vi to ne činite, ne budite isti kao drugi i neka se s vama to širenje zaustavi. Kaže se da čovjek koji dolazi kući i prepričava gluposti i tračeve koje je čuo tokom dana ni po čemu se ne razlikuje od čovjeka koji je ušao u kuću i nije skinuo cipele.

Izvor
A1info
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button