Banjaluka

U Banjaluci predstavljena turistička ponuda Beograda

Turisti u Beogradu najviše oduševljeni noćnim životom i tradicionalnom kuhinjom

Statistički podaci pokazuju da se oko 60 odsto turista koji prvi put dođu u Beograd – ponovo vrate, a najviše ih privlači sjajni noćni život te bogata gastronomska ponuda, rečeno je danas u Banjaluci na promociji turističke ponude glavnog grada Srbije.

Irena Aleksić, savjetnica direktora za međunarodnu saradnju Turističke organizacije Beograda, kazala je da Beograd nudi mogo više od dobrog noćnog provoda i gastronimije.

Loading...

“Ovoga puta pravimo malo drugačiju turističku ponudu, gde akcenat stavljamo na kulturno-umetnički sadržaj grada, koji je baziran na posjetama brojnim muzejima, pozorištima i galerijama, a u kojima turisti mogu da uživaju u zanimljivom i bogatom umetničkom životu”, rekla je Aleksićeva.

Prema statističkim podacima, Beograd je prošle godine posjetilo milion turista koji su zabilježili preko dva miliona noćenja.

Irena Radojević, direktorica Turističke organizacije grada Banjaluka, rekla je da su turisti iz Beograda česti gosti najvećeg grada RS.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!