Politika

Govedarica: Obren Petrović remeti jedinstvo u SDS-u, o sankcijama kasnije

Onaj ko ne želi da poštuje odluke Glavnog odbora SDS debelo iskače iz okvira stranačke discipline. Vjerujem da su svi toga svjesni.

To je rekao predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica komentarišući današnje zaključke Gradskog odbora SDS u Doboju da će njihovi poslanici iz Izborne jedinice pet učestvovati u vlasti sa SNSD na nivou Republike Srpske i BiH.

Loading...

– Želim da naglasim da je Glavni odbor SDS bio eksplicitan i da smo zajedno dogovorili kako će stranka funkcionisati. To znači da će Glavni odbor donijeti konačnu odluku na bazi platforme koja će biti osnova za razgovor s bilo kim. Mislim da bi ta konačna odluka trebala da bude opredjeljenje SDS. Onaj ko ne želi da je poštuje, debelo iskače iz okvira stranačke discipline i remeti jedinstvo u SDS – kaže Govedarica.

Na pitanje da li će članstvo SDS u Doboju na čelu sa Obrenom Petrovićem na neki način biti sankcionisano zbog kršenja stranačke discipline, Govedarica je rekao da „ne bi sada razmišljao o tome“.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!