Privreda

Putin: Naš izvoz oružja 15 milijardi dolara

Ruski predsjednik Vladimir Putin danas je izjavio da je zadovoljan ruskim izvozom oružja u svijet koji iznosi do 15 milijardi dolara

Ruski predsjednik Vladimir Putin danas je izjavio da je zadovoljan ruskim izvozom oružja u svijet koji iznosi do 15 milijardi dolara, uprkos tome što, prema njegovim riječima, nefer konkurencija prijeti i ucjenjuje kupce.

“U proteklim godinama, količina izvoza vojnih dobara je na stabilno visokom niou dostižući (vrijednost od) skoro 15 milijardi dolara”, rekao je Putin na sastanku komisije za vojnotehničku saradnju Rusije sa inostranstvom, prenosi Tass.

Loading...

On je kazao da će Rusija pažljivo pratiti trendove na globalnom tržištu oružja, a svojim partnerima će nuditi nove fleksibilne i pogodne forme saradnje.

“Ovo je naročito važno s obzirom na aktuelne uslove, u kojima naši rivali često pribjegavaju nefer metodama konkurencije. Oni pokušavaju da vrše pritisak i ucjenjuju kupce, naročito koristeći mjere politički motivisanih sankcija kako bi nametnuli sopstvenu vojnu opremu, iako je ona skuplja i slabija u odnosu na našu po pitanju kvaliteta”, rekao je Putin.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!