Banjaluka

Građanska patrola: Najviše prijava za divlje deponije i nepropisno parkiranje

Tokom protekle sedmice, građani su putem „Građanske patrole“ najviše prijavljivali nepropisno odlaganje otpada i nepropisno parkiranje.

U Ulici Ranka Šipke je, na osnovu prijave građana, evidentirano postojanje manje deponije, te je odmah preduzeću „Čistoća“ naloženo uklanjanje otpada što je i učinjeno. Nepropisno odlaganje otpada prijavljeno je i u ulicama Trive Amelice, Vidovdanskoj i Koste Jarića. Za sve navedene lokacije, izdat je nalog komunalnom preduzeću da se pokupi otpad.

Loading...

Kada je u pitanju nepropisno parkiranje, najviše prijava se odnosilo na Ulicu Majke Jugovića, gdje je „pauk“ podigao jedno vozilo, dok je u Ravnogorskoj ulici izdat prekršajni nalog zbog nepropisnog parkiranja.

U Ulici Blagoja Parovića, građani su prijavili da nedostaje poklopac na šahtu na saobraćajnici što je odmah nakon prijave, sanirano, odnosno postavljen je novi poklopac.

Na osnovu brojnih zahtjeva građana, kontejneri u Ulici Nikole Pašića su vraćeni na za to predivđeno mjesto i ne nalaze se više na trotoaru.

Izvor
Gradska uprava
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!