Društvo

Pravda za Davida: Stojimo po svim uslovima, odustajanja nema (VIDEO)

Građani su se i večeras, 247. dan, okupili na Trgu Krajine u Banjaluci. Iako Davor Dragičević nije bio s njima, jer je otputovao u Sarajevo, zatražili su istinu i pravdu.

– Stojimo po svim uslovima, odustajanja nema zato što znamo zašto stojimo. Tražimo istinu i pravdu. Istinu koju 90 odsto znamo. Zahvaljujemo se svima koji ste uz Davora. Stojimo ovdje zbog našeg Davida, uz Davora, najponosnijeg oca, i Suzanu, najponosniju majku. Njihovo dijete je išlo na dva fakulteta i bio je svestran. Momak koji je trebao da bude budućnost ovog grada. Stajaćemo ovdje dok ne dobijemo istinu i pravdu – poručili su iz grupe “Pravda za Davida”.

Nakon toga okupljeni su otpjevali pjesmu “Klinac u getu”.

– Prošlo je 247 dana i nikom ništa. Niko da odgovara, niko da bar podnese ostavku. Do kada?! Dajte odgovore, odmah i sad! Zaboravili ste na izreku – možete kako hoćete, ali ne možete do kada hoćete. Uvijek pobjeđuju istina, pravda i dobro. U borbi za to nema sredine. Nastavljamo dalje, nema predaje – poručili su iz grupe “Pravda za Davida”.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!