Društvo

Davor Dragičević: Ne priznajem nijedno tužilaštvo! (VIDEO)

Promrzli, ali istrajni građani Banjaluke i večeras su stali na Trg Krajine i podržali Davora Dragičevića, njegovu porodicu i članove grupe Pravda za Davida, koji traže da se završi istraga o ubistvu Davida Dragičevića, otkriju i kazne počinioci.

I tokom 249. mirnog okupljanja i protesta uglas su upitali “Ko je ubio Davida” i zatražili istinu i pravdu za ovog mladića koji je nestao i nakon nekoliko dana pronađen mrtav u rječici Crkvena još u martu ove godine.

Loading...

– Ako odem u Prijedor tražiću izuzeće. Ne priznajem nijedno tužilaštvo! Prvo riješite ubistvo moga djeteta. Dragi sine, idemo do kraja. Da vide, Davide – poručio je otac Davor Dragičević.

On je naveo i da više niko ne može da kalja lik njegovog sina, te da se okupljaju na trgu kako bi dokazali da on nije onakav kakvog su ga predstavili.

– Rekao sam davno da država ovo neće riješiti, ali ima ko hoće. Sutra je 26 godina kako sam ranjen i kako sam dao dio tijela za ovu državu. I ovo neće proći dok ne riješim ubistvo svog sina i otkrijem imena svih saučesnika i ubica, a onda će biti kako mora – rekao je Davor, čije su riječi građani propratili aplauzima.

Oni su potom uglas otpjevali i pjesmu “Klinac u getu”, koju svaku veče pjevaju na trgu.

– Pokazali smo za ovih osam mjeseci da je Đakac dijete koje je svako mogao poželjeti i anđeo ovog grada, a prije svega to su uradili njegovi roditelji svojom istrajnošću. Hvala njegovim prijateljima i svima koji stoje svih ovih mjeseci. Istrajaćemo do istine i pravde za njega. Zahvaljujemo se i našim građanima u SAD koji neumorno rade da dođu do svih kongresmena u SAD – poručila je Daniela Ratešić Došen iz grupe Pravda za Davida.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!