Politika

Stojan Vukajlović prozvao Stanivukovića: On obmanjuje javnost, nije se odrekao odborničke naknade

Odbornik SNSD-a Stojan Vukajlović na aktuelnom času današnje sjednice banjalučke Skupštine prozvao je poslanika Draška Stanivukovića, koji je prethodne dvije godine djelovao u banjalučkom parlamentu da je obmanuo javnost svojim tvrdnjama kako se odrekao odborničke naknade u humanitarne svrhe.

Vukajlović tvrdi da su mu nadležni skupštinski organi dostavili potvrdu da su Stanivukoviću uredno isplaćene sve odborničke naknade.

Loading...

– Govorio je da se odrekao naknade što po ovim izvještajima nije tačno. Nemam ništa lično protiv njega, ali lažima treba stati u kraj, jer Stanivuković nije to što se predstavlja javnosti. Tražiću i da se provjeri da li je Stanivuković imao ugovor sa nekom humanitarnom organizacijom – poručio je Vukajlović.

Iz tima za komunikaciju Draška Stanivukovića potvrdili su da je najmlađi narodni poslanik, koji je juče priveden u nemirima na banjalučkim ulicama, u pritvoru do 15 časova te ne može davati komentare.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!