Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Pravda za Davida: Politika nas ne zanima

Bez obzira na kišu koja pada cijelo popodne svijeće za Davida su i večeras upaljene u hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Građani Banjaluke i članovi grupe Pravda za Davida i 289 dan okupili su se da se zajedničkim snagama izbore za istinu i pravdu u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

U porti Hrama Hrista Spasitelja, oko stotinjak građana se okupilo da bi zapalili svijeće za pokojnog Davida. Mirno i dostojanstveno, kao i svaki put do sad, postavili su pitanje: – Ko je ubio Davida Dragičevića?

Članovi grupe Pravda za Davida poručili su da će i dalje nastaviti da se bore za istinu i pravdu.

– Mi nećemo dozvoliti da naš mučenik David doživi i goru smrt od one prve i s ovoga mjesta poručujem Davoru i Suzani da smo uz njih dok preživljavaju najtužnije dane svog života,kaže Nada Figurek, član grupe Pravda za Davida.

I okupljeni građani su uz roditelje ubijenog Davida, Davora i Suzanu.

“Da se jednom dođe do pravde i istine, da se kaže i da prestanemo sa agonijom”.

– Da ne vjerujemo u istinu ne bi dolazili ovdje tako istrajno, to je postalo dio nas i logično je da očekujemo samo to i ništa više, poručuju okupljeni građani.

Kažu da ih politika ne zanima.

“Od nas niko neće biti ni u vladi ni ne daj bože nigdje zanima nas samo istina i pravda. Čovjeku su ubili dijete pričamo o posljednjem čovjeku Davoru, a da ne spominjemo one prethodne neriješene slučajeve”.

Od 30.decembra i posljednjeg velikog javnog skupa Pravda za Davida na centralnom banjalučkom trgu, građani se okupljaju ispred Hrama Hrista Spaitelja jer je policija zabranila održavanje skupova “Pravda za Davida”.

Izvor
BN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button