Društvo

Građani na groblju za Davidov rođendan (VIDEO)

Stotinjak građana i članova grupe Pravda za Davida okupilo se danas na grobu Davida Dragičevića, kome je danas trebao biti 22. rođendan.

Okupljeni su komentarisali da umjesto da pale svijeće na njegovoj torti, oni ih danas pale na njegovom grobu.

Loading...

Iz grupe su istakli da je danas 318 dan kako se bore za Pravdu i istinu o slučaju Davidove smrti.

– Hvala vam u ime porodice svima koji ste danas došli. Za Davida je kasno, al borite se za svoju djecu. Znamo zašto smo tu i nastavljamo mirno i dostojanstveno – rekao je jedan od članova ove grupe.

Nakon toga članovi Grupe Pravda za Davida bili su na Trgu Krajine, gdje su bili njegovi posljednji tragovi dok je bio živ.

“Danas smo ovdje zbog Davidovog rođendana, jer ovdje su bili zadnji njegove tragovi”, rekla je Emilija Zebić, najbolja prijateljica pokojnog Davida Dragičevića (21) na Trgu Krajine u Banjaluci.

Emilija Zebić / foto: Dejan Božić
Emilija Zebić / foto: Dejan Božić

– Srce više nije tu. Njega više nema da proslavi rođendan, da ga proslavi sa mnom. Slagali smo se da je bolje kasno nego nikad. Uzeli ste život djetetu, mladom momku. Želio je porodicu, djecu, želio je da živi. Volio je život, a više ga nema. Nema ga fizički, ali će zauvijek biti s nama. Oni koji su ga ubili, mučili, silovali i ubili, šest dana, on će vas mrtav ubiti – rekla je Emilija.

Zebićeva kaže da bi David sada aktivno trenirao, završio IT akademiji.

– Svoj sam mu poklon sinoć dala. Svijeće, mirisne štapiće i čaj, jer smo tako provodili naše vrijeme kod mene na terasi – istakla je Emilija.

Drugi članovi su pročitali pjesme koje su napisane Davidu.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!