Hronika

Krali bicikle u Austriji, prodavali u Banjaluci

Policija u Austriji uhapsila je pripadnike jedne bande iz Bosne i Hercegovine koja je provaljivala u podrume i uglavnom krala bicikle koji su kasnije preprodavani u Banjaluci, saopštila je policija savezne pokrajine Gornje Austrije.

“Dvojica državljana BiH (19 i 24) su od ljeta 2017. izvršili provale u najmanje 64 zgrade na području Gornje Austrije i otuđili robu u vrijednosti od 162.000 evra“, saopštila je policija.

Loading...

Ukradene bicikle slali za Banjaluku.

Dvojica provalnika su robu dostavljala trećem članu bande, vlasniku trgovine biciklima u Banjaluci, koji je robu, uglavnom bicikle, ali i alat, preprodavao dalje. On se u saopštenju navodi i kao naručilac robe.

Državljani BiH su uhvaćeni na djelu i uhapšeni krajem prošle godine i otada se nalaze u istražnom zatvoru. Njima se prebacuje serije provala kao dio aktivnosti organizovnog kriminala.

Na nalog državnog tužilaštva u Štajeru prije nekoliko dana je izvršen pretres trgovine i skladišta u Banjaluci prilikom kojeg su pronađeni bicikli ali i mnoštvo dijelova koje je u međuvremenu nemoguće povezati s biciklima registrovanim u Austriji.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!