Banjaluka

Javna rasprava o novom gradskom prazniku

Javna rasprava o nacrtu odluke o izmjeni Statuta Grada Banje Luke, kojom je predloženo da se 21. novembar uvede kao gradski praznik – Dan oslobođenja grada u Prvom svjetskom ratu, biće održana 18. februara u Banskom dvoru, sa početkom u 18.00 časova.

Rasprava će biti obavljena sa ciljem obavještavanja i učešća javnosti odnosno građana u dostavljanju prijedloga i sugestija, koje će poslužiti za kreiranje konačnog prijedloga ove odluke. Takođe, nacrt odluke biće distribuiran u svim banjalučkim mjesnim zajednicama.

Loading...

Skupština grada je 6. februara usvojila nacrt odluke o uvođenju još jednog gradskog praznika – 21. novembra, dana kada je 1918. godine srpska vojska oslobodila Banju Luku u Prvom svjetskom ratu.

Dokument će biti na javnoj raspravi od 11. do 26. februara, i u tom periodu svi zainteresovani mogu uputiti prijedloge, primjedbe i sugestije Kabinetu gradonačelnika ili putem elektronske pošte na adresu: [email protected]

Nacrt odluke možete pogledati ovdje.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!