Politika

Kovačević: Opozicija podijeljena na one koji su za Srpsku i one koji su protiv Dodika

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je danas Srni da je evidentno da je opozicija u Republici Srpskoj trenutno podijeljena na dvije grupe – jednu koja je za Srpsku i drugu koja je protiv Milorada Dodika.

Komentarišući trenutnu situaciju u opoziciji u Srpskoj, Kovačević je istakao da unutar opozicionog bloka postoji grupa ljudi koja konačno želi dati određeni doprinos razvoju Republike Srpske i da preuzme dio odgovornosti za bolji život građana.

“Sa druge strane je grupa koja ni poslije 12 godina i osam uzastopnih izbornih poraza ne želi ništa da promijeni i kojoj osnovni motiv političkog djelovanja ostaje isključivo mržnja prema Dodiku, SNSD-u, vladajućoj koaliciji, ali i prema građanima koji su im krivi samo zbog toga što ne žele da glasaju za njih”, naglasio je Kovačević.

Prema njegovim riječima, u SNSD-u na takve stavove gledaju sasvim relaksirano, jer su zajedno sa svojim koalicionim partnerima dobili nedvosmislenu podršku građana da nastave da vode Srpsku.

“To ćemo, naravno, i učiniti, a prvi korak u tom pravcu biće izbor nove vlade Republike Srpske na čelu sa Radovanom Viškovićem”, rekao je Kovačević.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!