Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Davor Dragičević: Borenoviću, Govedarice, od danas ste završili sa mnom (VIDEO)

Davor Dragičević se večeras putem video poruke obratio grupi Pravda za Davida.

Dragi moj sine, dušo moja!
Dragi naš Davide, dušo naša!

riječi su kojima je počeo svoje večerašnje obraćanje.

– Godinu dana od zločinačke, ubilačke konferencije zločinačkog MUPA-a. Od Lukača, od Dodika, rekao je.

– Pozdrav istinskoj, jedinoj i pravoj grupi Pravda za Davida. Svima koji ste stali prije godinu dana uz mene, uz moje ubijeno dijete i koji ste istinski i dan-danas uz mene i uz moje dijete i moju porodicu. Ne mogu vam reći “hvala”, to je mala riječ.

– Vavilon će pasti, taj dan će doći, kazao je Davor. Vi morate biti mirni i dostojanstveni. Vi ste grupa Pravda za Davida. Pobijedićemo! Ja imam svoj vid borbe.

Potom se obratio liderima opozicije.

– Borenoviću, Vukota Govedarice, od danas ste završili sa mnom, mojim djetetom i naravno, sa grupom Pravda za Davida. To je grupa mog djeteta i ja je predstavljam. Danas ste stisnuli šaku ubice Davida Dragičevića i danas ste stali na stranu ubica mog djeteta. Jasno i glasno, u isti koš.

– Sve i jednom narodnom poslaniku koji sjedi u ne-narodnoj zločinačkoj Skupštini Republike Srpske, ista poruka: Danas smo sve završili. Vi nama ne trebate, mi, grupa Pravda za Davida, možemo sami. I ono je izvjesno je da da ćemo vrlo uskoro prerasti u politički pokret i partiju.

– Jer nemate, ni opozicija, niko, ni karaktera ni ništa. Radite šta god hoćete mimo grupe Pravde za Davida i mog djeteta, ubijenog i mrtvog.

– Ljudi, hvala vam, mada je ta riječ malena za sve ono što ste do sad uradili. Ja znam da vi mene nećete ostaviti, ni ja vas. To je ono što je bitno.

– Molio bi sve članove grupe Pravde za Davida, ko god je, na bilo koji način simpatizer opozicije ili bilo koga iz opozicije i pozicije, ja lično molim, da izađe iz grupe Pravda za Davida.

– Ovo nije ništa lično jer ja znam dobro šta radim i radim unaprijed. Kažem, nemojte ovo lično shvatiti. Meni i mom djetetu ne trebaju takvi ljudi, koji su simpatizeri opozicije i narodnih poslanika koji sjede sa ubicama i pregovaraju sa u ubicama.

– Mi, koliko god nas ostane, imamo snage i bićemo jači da se izborimo sa svim onim. Vi da ste opozicije, Davor Dragičević bi bio u Banjaluci sad trenutno. Grob Davida Dragičevića bi bio u Banjaluci, u rodnom gradu njegovom. Vi niste. Vi ste isti kao Milorad Dodik, Dragan Lukač, Darko Ćulum, Darko Ilić. Možda ste još gori. Mi znamo ko su oni. Ja znam ko ste vi ali narod do sad nije znao. 90% glasova na izborima ste uzeli na mrtvom djetetu.

– Još jednom veliki pozdrav od Davora Dragičevića, iz Beča, iz Austrije, kazao je Davor na kraju svog obraćanja.

Davor se još jednom u toku večeri obratio grupi Pravda za Davida putem video poruke.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bivši član PzD
Bivši član PzD
5 godina prije

Dobro Davore, evo izlazim, a za kratak period je izašlo oko 100 000 ljudi iz grupe na facebook-u. Previše daješ značaja za glasove opozicije, više su imali glasova prije ubistva Davidovog. Jedino kome su okupljanja na trgu donijela koristi je Snsd, jer u suprotnom, da si im ti smetao, oni bi te sklonili sa trga već u aprilu, baš kao što su to uradili u decembru. Previše si prevtrljiv, kad opozicija dođe na skupove i pruža ti podršku onda nevaljaju jer tobože skupljaju glasove na nesreći. Kad ne dođu, odmah počneš da pričaš gdje je sad opozicija. Pa sad kažeš… Pročitaj još »

Back to top button