Društvo

INSPEKCIJA I POLICIJA U KONTROLI Otkriven terminal za ilegalno klađenje

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su u Banjaluci u ugostiteljskom objektu “Trač parti” ilegalni terminal za priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću i privremeno ga oduzeli.

Loading...

– Protiv vlasnika terminala čiji su inicijali B. R, koji je organizovao ilegalno priređivanje igara na sreću, biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću – saopšteno je iz Uprave.

Ilegalni terminal inspektori Uprave otkrili su juče tokom kontrole prisustva i učešća maloljetnika u objektima u kojima se priređuju igre na sreću, zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, Policijske stanice “Centar”, Banjaluka.

Ilegalni terminal za priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću otkriven je u ugostiteljskom objektu u Ulici Nikole Tesle.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!