Hronika

U komi dječak i djevojčica povrijeđeni kod Čelinca

BANJALUKA – U Univerzitetskom kliničkom centru Banjaluka potvrđeno je da je dvoje od troje djece koja su povrijeđena sinoć u saobraćajnoj nezgodi kod Čelinca, trenutno u stanju kome, a prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvijesne.

“Jedno dijete rođeno 2018. godine, te dvogodišnja djevojčica, hospitalizovani su na Klinici za dječiju hirurgiju. Zadobili su teške povrede glave, grudnog koša i abdomena i priključeni su na aparate za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze su neizvjesne”, potvrđeno je iz UKC Banjaluka.

Dodaju da je među povrijeđenima i jedno četverogodišnje dijete, koje je zadobilo kontuziju glave i njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno, a ostaje na daljem liječenju i praćenju u banjalučkoj klinici.

Da podsjetimo, šest osoba, među kojima je troje maloljetne djece povrijeđeno je sinoć u saobraćajnoj nezgodi na putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja.

(Faktor)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!