Hronika

Mladić uhapšen zbog pljačke ugostiteljskih objekata u Jezeru

MRKONJIĆ GRAD – Dvadesettrogodišnjak čiji su inicijali Š.B. iz Jajca uhapšen je zbog sumnje da je provalio u dva ugostiteljska objekta u opštini Jezero i ukrao 160 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Osumnjičeni je uhapšen sinoć nakon što je policiji u Jezeru juče ujutro radnica kafe bar u Ulici Novo Naselje prijavila provalu u objekat i krađu 160 KM.

Nakon toga je i radnica Ugostiteljskog objekta u Ulici 21. novembra prijavila policiji provalu.

Zahvaljujući brzoj reakciji i na osnovu tragova sa lica mjesta policija je došla do saznanja ko je izvršilac i uhapsila Š.B, kome su na teret stavljena dva krivična djela teške krađe.

Prilikom kriminalističke obrade policija je došla do saznanja da je ovo lice osumnjičeno i za krivično djelo krađa na području opštine Jajce.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da osumnjičeni nakon kriminalističke obrade bude pušten na slobodu, a da po kompletiranju predmeta bude dostavljen izvještaj za dva krivična djela teška krađa.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su naveli da nastavljaju rad na utvrđivanju da li se ovo lice može dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području drugih gradova Republike Srpske i BiH.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!