Privreda

Proizvodi iz Srpske uskoro u Lincu

BANJALUKA – Polovinom maja u Lincu će biti otvoren izložbeno-prodajni prostor “Šou rum” u okviru kojeg će preduzeća iz Republike Srpske izložiti svoje proizvode namijenjene za tržište Austrije, NJemačke i Češke, saopšteno je iz Područnoj privrednoj komori Banjaluka.

Otvaranje ovog prostora u Lincu dogovoreno je na današnjem sastanku u Područnoj privrednoj komori Banjaluka, kojem su, osim rukovodstva Komore, prisustvovali i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović, predsjednik Inicijative za jugoistočnu i istočnu Evropu Aleksandar Čenić, te predstavnici privrednih društava koja će izlagati u Lincu.

Loading...

Iz Područne privredne komore navode da su na sastanku usaglašeni termini i načini transporta eksponata, kao i završne faze uređenja prostora.

Područna privredna komora Banjaluka, u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Beču, obezbijedila je poslovni prostor od 500 metara kvadratnih izložbenog i prodajnog karaktera u Lincu sa ciljem promocije interesa i potencijala naše privrede u inostranstvu.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!