Banjaluka

Radojičić ugostio prvu grupu turista koji su došli čarter letom

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, ugostio je danas prvu grupu turista iz Beograda, koji su na vikend boravak u Banjaluci stigli putem aranžmana turističke agencije “Kontiki”.

Radojičić je naglasio da se u okviru proširenja turističke ponude, po prvi put, organizuju vikend turistički dolasci u Banjaluku avionom.

Loading...

“Grad je podržao ovaj projekat u okviru manifestacije “Proljeće u Banjaluci”, a turističke grupe dolaziće ovog proljeća svakog petka avionskim letom iz Beograda, a odlaziti nedjeljom, i tako do sredine juna mjeseca. Pokušavamo iskoristiti različite prilike da u grad dođe više turista i organizovanjem raznih događaja , kao i organizovanjem ove vrste turističke ponude – naglasio je Radojičić. On je dodao da Grad nastoji da ponudi više festivala, konferencija i koncerata koji treba da budu atraktivni i za posjetioce i za same Banjalučane.

Direktor turističke agencije “Kontiki” Banjaluka Irena Stupar, rekla je da je ova agencija prošle godine pokrenula aviosaobraćaj iz Banjaluke a da su od ove godine odlučili da pokrenu i receptivni turizam.

“Turisti iz Beograda su došli u tzv. “siti brejk” aranžmanu, gdje su im ponuđena dva noćenja i boravak od tri dana tokom kojeg mogu za upoznaju znamenitosti našeg grada uz pratnju turističkog vodiča”,  kazala je Stupar

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!