Društvo

Pomoć studentima pri apliciranju za praksu i stipendije

BANJALUKA – Studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci biće obezbijeđena pomoć profesora njemačkog jezika prilikom apliciranja za programe koji se tiču prakse i stipendija u njemačkom govornom području.

Ovaj vid podrške danas je ozvaničen memorandumom o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Glosa centra za njemački jezik kojim je definisano uspostavljanje i funkcionisanje redovnog mjesečnog besplatnog servisa koji će biti na usluzi studentima.

Loading...

Studenti Ekonomskog fakulteta nerijetko učestvuju u programima u NJemačkoj, Austriji i Švajcarskoj u okviru kojih usavršavaju njemački jezik, te stiču teorijska i praktična znanja iz oblasti ekonomije, a besplatni servis će im dodatno olakšati proces apliciranja za ove programe, saopšteno je iz Ekonomskog fakulteta.

Memorandumom je predviđeno da će Glosa centar za njemački jezik donirati Ekonomskom fakultetu “Čitalački kutak” u kojem će studenti moći da koriste savremene njemačke rječnike, čitaju časopise na njemačkom ili odmaraju na pauzama između predavanja i vježbi.

Dekan Ekonomskog fakulteta Stanko Stanić i direktor Glosa centra za njemački jezik Adriana Svraka, koji su potpisali memorandum o saradnji, istakli su da ove aktivnosti predstavljaju početak planirane saradnje s ciljem unapređenja kvaliteta rada i povećanja šansi za zapošljavanje studenata.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!