Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Otac i kćerka se sreli nakon 32 godine

U gradu Kahramanmarašu u Turskoj zabilježen je nesvakidašnji i krajnje emitovan događaj – otac i kćerka se ponovo sreli nakon 32 godine.

Turčin Adnan Sair (57), koji se 1986. godine oženio, u tom braku je dobio kćerku kojoj su dali ime Fatma.

Nakon određenih finansijskih problema s kojima se bračni par suočavao, supruga je tada s malom Fatmom napustila Adnana te se kasnije i zvanično razvela od njega i preselila kod oca.

Adnan je nakon razvoda nastavio živjeti izvan grada, a prije godinu dana ponovo se doselio u Kahramanmaraš kod starijeg brata.

Ubrzo je izrazio želju da upozna kćerku koju nije vidio tačno 32 godine, o čemu je upoznao i predsjednika mjesne zajednice Cumu Jalcina koji je uložio velike napore kako bi se otac i kćerka sreli nakon tako dugo vremena.

Kamere su zabilježile vrlo emotivan momenat kada je kćerka stigla do kuće u kojoj je bio njen otac. Kada su se vidjeli i zagrlili, oni nisu mogli sakriti suze radosnice.

Otac Adnan je nakon tog susreta u razgovoru s novinarom AA uputio riječi zahvalnosti predsjedniku mjesne zajednice koji mu je pomogao da ponovo vidi svoju kćerku.

“Ne mogu riječima opisati sreću koju osjećam. Ovaj momenat sam čekao čak 32 godine. Neka Bog spoji sve one koji su razdvojeni”, kazao je otac koji nije krio veliku radost i sreću.

“Poslije velikih problema morao sam napustiti ovaj grad. Nakon dugo vremena, opet sam se vratio u Kahramanmaraš. Bojao sam se za svoj život. Ali, sada je sve uredu. Ako to bude željela, do zadnjeg daha ću biti pored kćerke. I za nju je sve ovo vrlo emotivno. Ovo se ne može riječima opisati. Oboje smo plakali”, rekao je Adnan.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button