Banjaluka

“ZA NJIH ZAKON I PRAVILA NE POSTOJE” Ovako se u Banjaluci BAHATE VOZAČI javnih službi (FOTO)

Foto: Policija zaustavlja/screenshot Facebook

Loading...

Naši vozači su često nemarni u saobraćaju, a jedno od “omiljenih” prekršaja dok krstare gradom su im parkiranje po trotoarima i zelenim površinama.

Na Fejsbuk stranici Policija zaustavlja-Banjaluka objavljene su fotografije koje svjedoče saobraćajnoj nekulturi, a porazno je što su u nedozvoljenim situacijama uslikani čak i automobili javnih službi.

“Za njih zakon i pravila ne postoje”, komentar je na potez radnika Poreske uprave, čiji je automobil uslikan parkiran na ulici.

Gradska inspekcija parkirala je nedavno službeno vozilo na trotoaru kod pijace, a neki od komenatar građana su i da “možda nemaju novca za parking”.

Građani nisu poštedjeli ni policiju, uslikali su policijsko vozilo kako pretiče preko pune linije.

Pored držanih službenika, tu su još zgode i nezgode “običnih” vozača, kojima uopšte nije strano da automobil ostave bukvalno gdje stignu.

A, za kraj fotografija, kako su je nazvali “Poluteška kategorija”.

Administratori ove grupe i ranije su poručivali da objavljivanjem ovakvih fotografija pokušavaju uticati na svijest vozača, da se ne ponašaju bahato na ulicama i parkinzima.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!