Banjaluka

Radovi vrijedni milion KM: Dobar tempo u gradnji puta kroz Šargovac

U okviru izgradnje centralne saobraćajnice kroz Šargovac, u toku su radovi na otkopu i proširenju saobraćajnice, te izgradnji fekalnog  i oborinskog  kolektora, potvrđeno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Prema njihovim podacima, radovi se odvijaju planiranom dinamikom, a građevinske ekipe trenutno rade i na izmještanju stubova rasvjete i prebacivanja kablova na nove stubove. Uporedo s tim, počeli su i radovi na kućnim priključcima na kanalizaciji.

Izgradnja centralne saobraćajnice kroz naselje Šargovac, vrijedne oko milion KM, počela je polovinom prošlog mjeseca u okviru velikog investicionog ciklusa pod nazivom „Banja Luka se gradi“.

Riječ je o jednom od najvećih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture, koji će imati veliki uticaj na kvalitet života u Šargovcu, jednom od najbrže rastućih naselja u kojem danas živi oko 7.500 stanovnika.

Rok za završetak radova je 180 dana, a izvođač radova je preduzeće „Građenje Đurić“. Sredstva za izvođenje ovog projekta obezbjedila je Vlada Republike Srpske.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!