Sport

“Izner na golu, Rafa u špicu, Novak i Rodžer prejaki za moj tim”

Ako ste se pitali ko su dobri fudbaleri među teniserima, odgovor je dao portugalski teniser Žoao Sousa.

On je u intervjuu koji je dao ovih dana u Eštorilu otkrio koga bi sve volio u svom timu za fudbal, a u njemu ne bi bilo mjesta za takva dva asa kao što su Novak Đoković i Rodžer Federer.

Doduše ne zbog toga što nisu dobri fudbaleri, već naprotiv, što osim teniskih imaju i zavidne fudbalske vještine.

“Moj golman bio bi Džon Izner. Sjajan je. Onda bih morao da izaberem neke brze momke kao što su Fabio Fonjini i Rafael Nadal koji bi bio u ulozi napadača. Igrao sam sa njim i on je veoma dobar”, kaže Sousa.

Potom je prešao na ostatak tima.

“Dominik Tim je odličan na sredini, mislim da bi tu bio odličan u tandemu sa Dijegom Švarcmanom, oni su prijatelji i odlično barataju loptom. Za odbranu bi mi trebao neki jak momak poput Martona Fučoviča”, ističe Sousa.

A onda, iznenađenje.

“Novak Đoković ne bi bio u mom timu, baš kao i Federer. On je predobar da bi igrao u ovom timu. Izabrao bih Pabla Karenja Bustu i Leonarda Majera, koji su mi prijatelji”, rekao je Sousa, koji brani trofej na ovom turniru.

“Ovaj teren mi vraća lijepa sjećanja na prošlu godinu. Mnogo me je ljudi podržavalo, došao sam da branim trofej, vidjeću kako će ići”, zaključio je Souza.

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!