Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Uhapšeno pet lica po potragama

SARAJEVO – Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su na Aerodromu Sarajevo lice čiji inicijali su Đ.P. jer ga Osnovni sud na Sokocu potražuje zbog krađe.

Ovo lice je uhapšeno juče na letu iz Beča nakon čega je predato službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo, saopšteno je iz Granične policije.

Službenici Jedinice granične policije Orašje juče su pripadnicima Policijske uprave Živinice predali državljanina BiH i Hrvatske čiji inicijali su V.N. jer je utvrđeno da je Uprava za njim raspisala potragu zbog krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Ovo lice kontrolisano je na ulasku u BiH na graničnom prelazu Orašje.

Na sarajevskom Aerodromu u srijedu, 15. maja, uhapšeno je lice čiji su inicijali R.B, za koje je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sanskom Mostu zbog teških krivičnih djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i teške krađe u pokušaju.

Lice R.B. je kontrolisano na letu iz Beograda i nakon hapšenja predato službenicima Odjeljenja sudske policije u Kantonu Sarajevo.

Službenici ove jedinice su 15. maja predali državljanina BiH i Hrvatske čiji su inicijali R.P. pripadnicima Agencije za istrage i zaštitu BiH jer se potražuje zbog sumnje u počinjenje krivičnih djela ugrožavanje lica pod međunarodnopravnom zaštitom i ometanje rada pravosuđa. On je kontrolisan na izlasku iz BiH na prelazu Šamac.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Orahovlje 15. maja uhapšeno je i lice čiji su inicijali E.Š, koje potražuje Opštinski sud u LJubuškom zbog krivičnog djela nanošenje teške tjelesne povrede.

Službenici Jedinice granične policije Doljani predali su ga službenicima Sudske policije Široki Brijeg.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button