Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Region

Neuspjeh onih koji su pozivali na bojkot: Velika pobjeda Srba na Kosmetu

Srpski kandidati u sve četiri opštine na sjeveru Kosova i Metohije ostvarili su ubjedljivu pobjedu na vanrednim izborima za gradonačelnike, rekao je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Đurić je istakao da je Srpska lista u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku ostvarila veći i bolji rezultat nego 2017. godine i u apsolutnim brojevima i pojedinačno, kao politička organizacija Srba na Kosovu i Metohiji. 

On je istakao da je ovo velika pobjeda Srba na Kosovu i Metohiji, veliki uspjeh u borbi za jedinstvo sa državom Srbijom i u borbi za jedinstvo same države. 

“Naši sunarodnici na Kosovu i Metohiji svojim glasovima sačuvali su ognjišta, pokazali su odgovornost prema državi Srbiji i beskrajnu ljubav i spremnost da se i u nemogućim uslovima prepoznaju šta je odgovorna i ozbiljna politika koju su danas podržali”, naveo je Đurić. 

Prema njegovim riječima, ovo je propast i neuspjeh onih koji su pozivali na bojkot ovih izbora, nekih neodgovornih činilaca u Srbiji i propast nastojanja Prištine da kandidujući Albance u sredinama u kojima preko 90 odsto građana čine Srbi, preuzmu kontrolu nad sjeverom. 

“Večeras se kao rijetko kad potvrdila poslovica da ‘Samo sloga Srbina spasava'”, naveo je Đurić. 

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button