Magazin

Glumac pronađen mrtav, predoziran “drogom za silovanje”

Glumac Erik Mičels (54) pronađen je mrtav u svom domu u Londonu, nakon što mu je ubrizgana prekomjerna doza GHB iliti gama-hidroksibuterne kiseline, koja se ilegalno koristi kao “droga za silovanje”.

Dvadesetpetogodišnji Žerard Matovu mu je, navodno, dao fatalnu dozu, nakon što je došao u glumčev dom, dok su se pronašli na mreži za upoznavanje pripadnika LGBTQ populacije, Grinderu. Žerard i njegov saradnik Brendon Danbar su optuženi da su dvanaestoricu muškaraca upoznavali preko gorepomenute mreže, ne bi li im ukrali materijalne stvari, a suđenje je u toku.

Erik Mičels je, nakon što se 2010. godine razveo, imao nekoliko dužih veza, ali se u posljednje vrijeme osjećao usamljeno, piše britanska štampa. Mičels je Žerarda pozvao u svoj dom na seks, a Matovu je fotografisao glumčevu kreditnu karticu, ali i vozačku dozvolu i druga lična dokumenta.

Članovi porodice glumca, koji se prije nekoliko godina pojavio u filmu o Džejmsu Bondu “Skajfol”, pronašli su ujutru njegovo tijelo, a optuženi je identifikovan putem DNK analize tragova na špricu.

Matovu priznaje da je tu noć bio sa Erikom, ali negira da ga je ubio, dok su na sudu priloženi dokazi da su Žerard i njegov saradnik jednoj od žrtava ubrizgali drogu u leđa, bez dozvole.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!