Banjaluka

Od 1. juna pozivi za finansiranje sportskih organizacija

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport obavještava sve sportske organizacije sa područja Banje Luke da će od 1. juna biti objavljena tri javna poziva iz oblasti sporta.

Riječ je o pozivima za:

Loading...
  • za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu;
  • za učešće u posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu;
  • za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za Grad Banju Luku u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sve sportske organizacije da se prijave na ove pozive, pošto se, u suprotnom, neće moći finansirati iz gradskog budžeta u budžetskoj 2020. godini.

Pozivi i obrasci biće objavljeni na ovoj internet stranici.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!