Banjaluka

Od 1. juna pozivi za finansiranje sportskih organizacija

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport obavještava sve sportske organizacije sa područja Banje Luke da će od 1. juna biti objavljena tri javna poziva iz oblasti sporta.

Riječ je o pozivima za:

Loading...
  • za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu;
  • za učešće u posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu;
  • za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za Grad Banju Luku u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sve sportske organizacije da se prijave na ove pozive, pošto se, u suprotnom, neće moći finansirati iz gradskog budžeta u budžetskoj 2020. godini.

Pozivi i obrasci biće objavljeni na ovoj internet stranici.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!